top of page

Feedback

Danish Golf Designs passion for design gør putting lettere for alle. Vores drive er spillernes tilfredshed, fordi putting er svært nok i forvejen.

trustpilot.png

Feel er fantastisk, den er blød og har et godt touch, hvor mishits er enormt gode. Putteren virker lettere end den ser ud. Eddermanme godt tænkt, virkelig smart. Vil i hvert fald anbefale andre at prøve den.

Benjamin, hcp. +4

Fantastisk. Meget bedre længdekontrol end jeg plejer at have, og lettere at svinge den lige frem og tilbage. Vil anbefale andre at prøve den.

Jeppe L. A., hcp. 18

Meget lettere at få bolden i hul på korte puts, men jeg skal vænne mig til at skal slå hårdere på lange puts.

Camilla H. hcp. 6

billede 1.jpg

Genial putter, med unikke indstillingsmuligheder. Føles rigtig god at putte med. Kan klart anbefales (har tidligere haft diverse Scotty, Odyssey og TM).

Jesper A. hcp. (ukendt)

Virkelig flot, simple, clean og lækker putter. Genial ide. Vil anbefale den til alle jeg spiller med, men jeg spiller ofte alene tidligt om morgenen. ;)

Andreas B. hcp. 18

Fantastisk feel, meget blød og mere tilgivende end puttere i samme segment. Genialt at den kan tilpasses svinget og vil klart anbefale den til andre. 

Helge S. P., hcp. 12

Bedre end forventet og meget imponeret over længdekontrollen. Putteren er blød, og man skal slå hårdere til den hvilket er godt til lack puts. Vil anbefale den til ”gadget guys” og folk der slås med deres putter.

billede 2.jpg

Thomas D., hcp. 14

Hvad synes du om putteren?

Din mening betyder meget for os

How satisfied are you?Meget utilfredsEn smule utilfredsMeget tilfredsTilfredsMeget tilfredsHow satisfied are you?
bottom of page